Uploader now fixed, if you have uploaded a map and do not see it in the downloads section please reupload it again, sorry for any inconvenience caused

If you find a broken link, please report it to the Broken Link Forum located HERE.

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Registered User crash2day is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    California
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    0

    COD4 Open warfare 2 Map Time Lmit

    How do you change the time limit on the maps from 30 Minutes to 15
    In Freeforall.cfg is set // Time limit for each round. Round will finish once the time limit is reached.
    set scr_dm_timelimit "15"

  2. #2
    Registered User amigaman49 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Lafayette, NY
    Age
    64
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    0
    I wish someone could answer this. i have same problem.

  3. #3
    Administrator MelVin is on a distinguished road MelVin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Canada
    Age
    40
    Posts
    891
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    10
    make sure the line is uncommented (remove any "//" before the line in question) and also make sure you save the file as a .cfg file and not a .txt file. This is something that happens often. good luck
    Last edited by MelVin; March 9th, 2017 at 17:44.

    Codutility Admin
    Mapping and Mod Tech.
    Portfolio: http://www.claytondomino.com

  4. #4
    Registered User amigaman49 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Lafayette, NY
    Age
    64
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    0

    Problem with operwarfare mod

    Here is s copy of my config Number of lives that each player will have.// 0 = Unlimited, 1-10: Number of lives for the round.
    set scr_dm_numlives "0"


    // Seconds it will take the player to respawn again once killed.
    // -1 = Instance respawn, 0 = 10 seconds, > 0 Time in seconds
    set scr_dm_playerrespawndelay "1"


    // Number of total rounds that will be played
    set scr_dm_roundlimit "1"


    // Score limit to win the match
    // When the score limit is set to 0 the game will be played based on the time limit
    set scr_dm_scorelimit "0"


    // Time limit for each round. Round will finish once the time limit is reached.
    set scr_dm_timelimit "15"

    I think it's correct.

    As you can see the frreforall.cfg is being called up from rhe file delow:

    //************************************************** ****************************
    // GAMEPLAY SETTINGS
    //************************************************** ****************************
    exec configs/gameplay/classes.cfg
    exec configs/gameplay/fitnesscs.cfg
    exec configs/gameplay/hardpoints.cfg
    exec configs/gameplay/healthsystem.cfg
    exec configs/gameplay/hud.cfg
    exec configs/gameplay/others.cfg
    exec configs/gameplay/perks.cfg
    exec configs/gameplay/scores.cfg
    exec configs/gameplay/sounds.cfg
    exec configs/gameplay/spectate.cfg
    exec configs/gameplay/visuals.cfg
    exec configs/gameplay/wdm.cfg
    exec configs/gameplay/weapons.cfg
    exec configs/gameplay/wlm.cfg
    exec configs/gameplay/wrm.cfg
    exec configs/gameplay/wwm.cfg




    //************************************************** ****************************
    // GAMETYPE SETTINGS
    //************************************************** ****************************
    //exec configs/gametypes/assassination.cfg
    //exec configs/gametypes/behindenemylines.cfg
    //exec configs/gametypes/captureandhold.cfg
    //exec configs/gametypes/capturetheflag.cfg
    //exec configs/gametypes/domination.cfg
    exec configs/gametypes/freeforall.cfg
    //exec configs/gametypes/freezetag.cfg
    //exec configs/gametypes/greed.cfg
    //exec configs/gametypes/gungame.cfg
    //exec configs/gametypes/headquarters.cfg
    //exec configs/gametypes/hideandseek.cfg
    //exec configs/gametypes/lastmanstanding.cfg
    //exec configs/gametypes/lastteamstanding.cfg
    //exec configs/gametypes/oneinthechamber.cfg
    //exec configs/gametypes/retrieval.cfg
    //exec configs/gametypes/sabotage.cfg
    //exec configs/gametypes/searchanddestroy.cfg
    //exec configs/gametypes/sharpshooter.cfg
    //exec configs/gametypes/teamdeathmatch.cfg
    //exec configs/gametypes/teamgreed.cfg
    //exec configs/gametypes/visualguide.cfg


    Most of the changes work fine. I may be overlooking something simple. Just not sure.

    Thank you for the reply.

  5. #5
    Registered User amigaman49 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Lafayette, NY
    Age
    64
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    0
    I got it working.
    had to comment out last line in ow.cfg.

    // MATCH RULESET LOAD
    //************************************************** ****************************
    // Rulesets can be loaded throught the AACP, manually by setting the variable
    // cod_mode or by uncommenting the following line in which case the ruleset will
    // be automatically loaded when the server starts.
    //set cod_mode "pub_hardcore_all"

  6. #6
    Administrator MelVin is on a distinguished road MelVin's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Canada
    Age
    40
    Posts
    891
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Rep Power
    10
    good stuff

    Codutility Admin
    Mapping and Mod Tech.
    Portfolio: http://www.claytondomino.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts