PDA

View Full Version : [Solved] Question



boomer62
July 13th, 2012, 19:20
Hey Guys,
I have a question for you... I had to change a minimap and loadscreen and I have put the new ones (iwi's) in my iwd but it still loads the old ones instead of the new ones....any ideas of what I've done wrong?
I deleted all the old stuff everywhere....material/material properties/iwd/rawimages
and still the same thing.....SIGHHHHHHHHHHHHHHHHH

Gunner
July 13th, 2012, 22:24
Are you testing the map in radiant or did you transfer the ff files and the iwd to the usermap folder and are testing it in the game mode with a mod?

boomer62
July 13th, 2012, 23:14
yeah I transferd the iwi's & the ff's to my custom maps folder, and yes I was using radient to see the changes....

Gunner
July 13th, 2012, 23:35
Copy the files to the usermap folder and run your map in game mode using modwarfare or openwarfare. Bring up the console and type in /map mp_yourmapname and see if iwi's change
to the new ones. There maybe a file you forgot to remove and radiant is still reading it.

boomer62
July 15th, 2012, 12:09
yep that did it Gunner, because I had the older 1's in my usermaps folder it wouldn't let me run the new ones even in Radient! I changed them out this morning and BOOM!
You Rock Man! Thanks!